Foto's van:


Huis    fotos

Zwembad    fotos

Tuin    fotos

Beneden    fotos

Boven    fotos

Omgeving    fotos

Huis
De pastorie is een huis met een gelijkvloerse en eerste verdieping en biedt plaats aan 8 personen.

Zwembad
Het zwembad meet 12m bij 6m en is uitgerust met een alarm. Ligzetels zijn beschikbaar.

TuinDe tuin rond het huis is 3000m2 groot. Je vindt er altijd wel een rustig plekje, onder de oude taxusboom, of op het gezellige terrasje voor het schuurtje. In het schuurtje staat een verplaatsbare BBQ. Je kan er ook je fietsen veilig opbergen.
Het ruime overdekte terras aan het zwembad is de troef van het huis. Het biedt schaduw van ontbijt tot avondmaal. Met grote tuintafels en ingebouwde BBQ.

Beneden
Beneden is er een grote heldere ruimte (35m2 en parketvloer) die verdeeld is in een gezellige zitkamer en eetkamer. De open keuken is uitgerust met alle moderne apparatuur: fornuis, koelkast met vriesvak, vaatwas en microgolfoven. Er is een kleine bergruimte met toilet en wasmachine.
Voor de koudere maanden is er centrale (elektrische) verwarming en een kacheltje.

BovenTwee trappen leiden naar de verdieping die in twee delen is opgesplitst. Op de verdieping zijn vier slaapkamers waarvan
2 kamers met een tweepersoonsbed (een met een hemelbed)
1 kamer met twee eenpersoonsbedden (twijfelaars)
1 kamer met een stapelbed
Per twee kamers is er een badkamer met wastafel, douche en toilet.

Omgeving


De pastorie is heerlijk rustig gelegen, zonder onmiddellijke buren, op een kudde Blondes d'aquitaine koeien na. Het kerkje is nog wel gewijd maar zelden gebruikt. De klokken worden manueel geluid, en dat gebeurt heel uitzonderlijk.