Les Cézars


Grand Cézar    Meer info

Oncle Cézar    Meer info

Petit Cézar 1    Meer info

Petit Cézar 2    Meer info

Presque Cézar    Meer info

Les Cézars

Grand Cézar gangmaker voor de meeste fietsavonturen op deze website. Kocht een huis in Frankrijk, een betere fiets en de zoveelste GPS. En ... stak al de rest aan. Reed een paar keer de Marmotte (cyclosportive in de Alpen), genoot ook van La Canibalette (cyclosportive rond de Mont Ventoux) en droomt in stilte van nog een Marmotte. Trekt graag met zijn fiets, tent, slaapzak en zijn zonen door Frankrijk. Soms mag Mme Cézar mee op tocht. Dan laat hij zijn tent thuis en huurt hij een mobilhome.

Oncle Cézar geboren maar (nog?) niets bewezen fietstalent. Gadget geek en materialenfreak die zich af en toe realiseert dat fietsen met enkele kilo's minder lichaamsgewicht wellicht efficiŽnter is dan een nog lichtere fiets te kopen. Mechano van dienst omwille van snelste bandwisseltijd. Zweert bij opmetingen, afwegingen en bijregelingen en kent het geheim van fietsen zonder zadelpijn.

Petit Cézar 1 freewheeler en warmbloed, altijd fun en altijd te warm. Vooral gespecialiseerd in wielertattoos. Ondertussen ook een echte competitiecoureur en pistier.

Petit Cézar 2 mountainbiker en wegwielrenner, maar vooral voetballer. Weet nog niet of hij de klikpedalen kan missen. In de rustperiodes van de voetbal, blijft hij zijn broers uitdagen in de sprint.

Presque Cézar benjamin van het team en lange tijd gefrustreerd dat hij nog niet mee kon met zijn vader en broers op fietstrekking door Frankrijk. Tegenwoordig is hij ook competitiecoureur. Nu nog de tijd vinden om op trekking te gaan...